Big Brother drinkfles met rietje – Drinkonlove

Big Brother drinkfles met rietje

Onze thermosflessen en drinkbekers zijn van hoge kwaliteit: zowel onze fles als onze dop bestaat uit hoogwaardig roestvaststaal RVS304 en bevat 18% chroom en 8% nikkel. Door de geavanceerde dubbelwandige vacuümtechnologie blijft de inhoud van de fles tot wel 12 uur gekoeld of tot 6 uur heet.

Onze thermosflessen en drinkbekers hebben allemaal hun eigen specialiteit en zo is elk model verschillend. Hieronder staan de eigenschappen samengevat;

Isolatie

De isolatie is een van de belangrijkste eigenschappen van een thermosfles of drinkbeker om in gedachte te houden bij het maken van een keuze is de isolatie voor zowel warme als koude dranken. Houd rekening met het materiaal van het product, of ze vacuüm geïsoleerd, dubbelwandig of glas met een siliconen isolatiebehuizing zijn. Een goede isolatiewaarde zorgt ervoor dat je drankjes urenlang koud blijven, en houd je koffie heet onderweg naar het werk.

Lekvrij
De slechtste manier om een dag te beginnen, is door je beker met gloeiendhete koffie te vullen en vervolgens in de auto, over de tafel of, erger nog, over je laptop te morsen. Een goede lekvrije thermosfles of thermosbeker kan je testen door deze te vullen met water, de deksel stevig af te sluiten en deze op zijn zijkant te leggen. Houd er rekening mee dat sommige deksels specifiek vacuüm afgesloten moeten worden voordat je test of deze lekvrij is.

Duurzaamheid
Het is belangrijk dat jouw drinkfles of beker ook daadwerkelijk opgewassen is tegen jouw dagelijkse leven. We gebruiken verschillende materialen en diverse ontwerpen om te zorgen dat onze producten verzekerd zijn van een zo lang mogelijke levensduur. Wij hebben onze producten jarenlang getest op de volgende specificaties om zo de beste thermosflessen en bekers te make. Daardoor kunnen wij met zekerheid zeggen dat al onze producten zijn voorzien van duurzame kunststof deksels, dat onze producten gemakkelijk te reinigen zijn en eventuele vervangende onderdelen makkelijk na te leveren zijn.

  • Deksels met bewegende plastic onderdelen.
  • Hebben ze duurzame plastic deksels.
  • Zijn vervangende onderdelen makkelijk te verkrijgen.

Gemakkelijk schoon te maken
De grootste uitdaging is het schoonmaken van de deksel of het rietje, aangezien deze beide kleine openingen hebben die slecht of niet te bereiken zijn met een afwasborstel of sponsje. Daarom leveren wij bij al onze producten een flexibele borstel speciaal om jouw nieuwe drinkbeker goed mee schoon te kunnen maken.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd mailen op helpdesk@drinkonlove.com

Liefs,

Team Drinkonlove